Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Torcik chlebowy"
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7966
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 259
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 96
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2151
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 659
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7966
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 259
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 96
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2151
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 659
Składniki
Pasta I: jajka ugotuj na twardo, obierz, posiekaj. Łososia drobniutko pokrój. Dodaj jajka, przypraw farsz solą oraz papryką.
Pasta II: zmiksuj konserwę rybną z twarogiem. Dodaj ugotowane na twardo, posiekane jajka. Wymieszaj, przypraw solą oraz pieprzem. Chlebek przekrój w poprzek na grube plastry (jak tort).
Każdy plaster smaruj inną pastą, złóż je razem, mocno dociśnij. Wierzch oraz boki tortu posmaruj sosem chrzanowym i obsyp sezamem. Wstaw do lodówki, aby się dobrze schłodził. Przed podaniem, pokrój go jak każdy tort.Źródło: Takie jest życie