Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje na ciepło i na zimno *
Bardzo delikatny, oryginalnie wyglądający pomarańczowy deserek. Na pewno zask...
Odsłon: 82
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 154
Bardzo delikatny, oryginalnie wyglądający pomarańczowy deserek. Na pewno zask...
Odsłon: 82
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 154
Składniki
Z chlebka tostowego odciąć skórkę,kromki wałkować wałkiem do ciasta,żeby były cieniutkie- włożyć do foremek muffinkowych lub kokielek wysmarowanej masłem lub olejem .
Na rozgrzanym maśle smażyć około 10 min posiekane pieczarki i cebulę.Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Gotowy farszcz nakładać we wgłębienia kokielek lub foremek muffinek
Posypać startym serem .Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiekać do momentu zarumienionego chlebka i roztopienia się sera.
Podawać na ciepło, zimne też dobrze smakują ,polane ketchupem