Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje na ciepło i na zimno *
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11690
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5270
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11690
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1298
Składniki
Z chlebka tostowego odciąć skórkę,kromki wałkować wałkiem do ciasta,żeby były cieniutkie- włożyć do foremek muffinkowych lub kokielek wysmarowanej masłem lub olejem .
Na rozgrzanym maśle smażyć około 10 min posiekane pieczarki i cebulę.Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Gotowy farszcz nakładać we wgłębienia kokielek lub foremek muffinek
Posypać startym serem .Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiekać do momentu zarumienionego chlebka i roztopienia się sera.
Podawać na ciepło, zimne też dobrze smakują ,polane ketchupem