Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotleciki z chleba, ziół, żółtego sera i jajek. Wybornie smakują same lub podane z ulubionym sosem np. jogurtowym lub keczupem.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 134
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1161
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 463
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 134
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1161
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 463
Składniki
Chleb kroimy w grubą kostkę, przekładamy do malaksera. Do chleba wbijamy jajka. Miksujemy, aż jajka połączą się z chlebem. Cebulę, zioła i polędwicę drobno kroimy, ser ścieramy na tarce, dodajemy do masy chlebowo jajecznej. Całość posypujemy zmielonym pieprzem. Miksujemy na wolnych obrotach, by składniki się połączyły. Masę nabieramy łyżką i smażymy na rumiano z obu stron. Kotleciki podajemy z ulubioną sałatką lub sosem. Smacznego.