Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotleciki z chleba, ziół, żółtego sera i jajek. Wybornie smakują same lub podane z ulubionym sosem np. jogurtowym lub keczupem.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 180
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 879
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4000
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 180
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 879
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4000
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20035
Składniki
Chleb kroimy w grubą kostkę, przekładamy do malaksera. Do chleba wbijamy jajka. Miksujemy, aż jajka połączą się z chlebem. Cebulę, zioła i polędwicę drobno kroimy, ser ścieramy na tarce, dodajemy do masy chlebowo jajecznej. Całość posypujemy zmielonym pieprzem. Miksujemy na wolnych obrotach, by składniki się połączyły. Masę nabieramy łyżką i smażymy na rumiano z obu stron. Kotleciki podajemy z ulubioną sałatką lub sosem. Smacznego.