Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Pyszne połączenie delikatnego mięsa z indyka z brokułem.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 571
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 734
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 224
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 571
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 734
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 224
Składniki
Żelatynę rozpuścić w małej ilości zimnej wody , brokuł dokładnie opłukać , ugotować w rosole z kostek bulionowych . Gdy brokuł będzie miękki , wyjąć z rosołu , odcedzić , a do wywaru dodać wcześniej przygotowaną żelatynę. Dokładnie wymieszać , odstawić w chłodne miejsce do wystygnięcia. Pieczeń pokroić w średnią kostkę , brokuł podzielić na różyczki , wszystko ułożyć w formie / najlepiej w formie z otworem w środku/. Wyjąć pieczarki ze słoika , odcedzić , ułożyć między kostką a różyczkami brokułu. Kiedy galareta zacznie tężeć , zalać nią wszystkie poukładane w formie składniki. Udekorować koperkiem , a także cząstkami pomidora.