Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przeglądając prasę kulinarną natknąłem się na przepis Kurta Schellera , a że ser kozi bardzo mi smakuje , pokusiłem się na wypróbowanie tego przepisu. Przyznam ,że smakuje niesamowicie. Szczególnie polecam jako lekką kolację.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3841
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154643
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1000
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 407
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3841
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154643
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1000
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 407
Składniki
Ziemniaki umyłem , obrałem i pokroiłem w plasterki. Włożyłem do wrzącego wywaru , gotowałem do czasu aby ziemniaki były ugotowane , ale nie były zbyt miękkie. Odsączyłem i przełożyłem na talerz. Sos : orzeszki pinii uprażyłem na suchej patelni. Składniki na sos wymieszałem , dodałem do niego uprażone orzeszki. Ser pokroiłem plasterki. Ułożyłem je na ziemniakach , polałem sosem. Podałem z bagietką.