Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 546
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 654
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 166
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 546
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 654
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 166
Składniki
Grzyby mung gotujemy ok 15 min i kroimy w paseczki,pieczarki podsmażamy pokrojone w plasterki,marchewkę kroimy w słupki i wszystko razem podsmażamy w woku.Po ok 10 min dodajemy kiełki fasoli mung(ja hoduje je sama) i dokładnie mieszamy.Makaron zalewamy gorącą i czekamy aż napęcznieje,następnie wrzucamy do wcześniej przygotowanych warzyw,polewamy sosem sojowym i chwile podsmażamy często mieszając.