Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na obiad i nie tylko na zimno też jest smaczne.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10658
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4788
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 890
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9080
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1340
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10658
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4788
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 890
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9080
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1340
Składniki
Piersi i boczek kroimy w zdłuż w cienkie paski. Bierzemy kawałek piersi na niego kładziemy plasterek boczku robimy nacięcie na środku i przewijamy jak faworka, solimy i pieprzymy, następnie moczymy w jajku i bułce i kładziemy na patelkę z rozgrzanym olejem.