Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, dobre, tanie i oryginalne
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
rybę oczyścic ze skóry i ości. Kawalki poukladać na salaterce i obficie polać sokiem z calej cytryny
zetrzeć marchew na najdrobniejszych oczkach tarki i rozprowadzić na rybie. Skropic obficie sokiem z cytryny
Następnie nalożyć warstwę majonezu i przybrać natką lub koprem w/g uznania. . Wstawić do lodówki na kilka godzin.
Najlepsze na drugi dzień.