Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i tradycyjna przekąska na każdą okazję, imprezę jak również nie może jej zabraknąć na świątecznym wielkanocnym stole.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 464
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 182
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 464
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 182
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, wystudź i obierz. Przekrój na pół i oddziel żółtka od białek. Białka otóż a żółtka przełóż do blendera dodaj, odsączonego tuńczyka ,serek, majonez, chrzan i zblenduj na gładko.
Masę jajeczną dopraw solą i pieprzem dodaj szczypiorek. Na talerzu ułóż białka a masę jajeczną przełóż do rękawa dekoracyjnego i wypełnij nią białka , posyp szczypiorkiem.