Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Święta coraz bliżej Proponuję Wam jajka faszerowane smażoną wątróbką . i żółtkami przygotowane w 15min.Świetne w smaku ,,serdecznie polecam:)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 820
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 820
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Jajka ugotować na twardo i wystudzić w zimnej wodzie. Obrać przepołowić,wyjąć żółtka i dać do blendera. Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na smalcu gęsim,dodać umytą wątróbkę i podsmażyć. Na końcu posolić i popieprzyć do smaku.Wystudzić. Dodać do blendera wraz z łyżką majonezu i zblendować. Nakładać łyżeczką lub szprycą na połówki jajek,udekorować papryczką chili i koperkem. Kłaść na liściach sałaty.
Smacznego życzę!