Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja mama robiła nam taką pastę, jak nic nie było w sklepach i trudno było o jakieś urozmaicenie na talerzu. Osobiście uwielbiam na kanapce, ale zdarza się, że ją podjadam ot tak łyżką. Ciekawe doznania smakowe daje połączenie kilku rodzajów sera.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6117
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1031
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 458
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6117
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1031
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 458
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obrane ścieramy na tarce o średnich lub małych oczkach. Na tej samej tarce ścieramy ser. Szczypiorek drobno siekamy, doprawiamy solą i pieprzem do smaku, dodajemy majonez, mieszamy. Taką pastą smarujemy kromkę chleba, kładziemy plaster pomidorka i pałaszujemy.