Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bomba smakowo-witaminowa
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10759
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4817
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 939
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9193
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10759
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4817
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 939
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9193
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1358
Składniki
Ugotuj brokuły al''dente (wrzuć do osolonego wrzątku różyczki i łyżkę cukru- nie zbledną, po odcedzeniu od razu przelej bardzo zimną wodą-w tym samym celu). Pomidory - sparzone i oskórowane - pokrój na małe cząstki. Jajka - na ósemki lub szesnastki (dla wprawnych). Ułóż składniki na półmisku. Polej sosem. Sos - właściwie warto go zrobić w pierwszej kolejności, żeby się dobrze przegryzł... Wymieszaj śmietanę z majonezem, praską przeciśnij do tego czosnek, wsyp posiekany drobno koperek. Jeśli uznasz za konieczne dosól i dopieprz. Ułóż składniki na półmisku. Polej sosem. SMACZNEGO!!!