Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna z przekąsek która szybka znika, doskonale sprawdzą się na wszelkiego rodzaju imprezkach..
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
Placki tortilla posmarować dowolnym serkiem topionym. Kładziemy na środku ser żółty, wędlinkę, kila paseczków papryki oraz ogórka pokrojonej w słupki. Po bokach sałatę. Całość polewamy dowolnym sosem. Można przygotować również sos majonezowo-ketchupowy: 2 kopiaste łyżki majonezu +3 łyżki ketchupu - całość dokładnie wymieszać i polać tortille.
Tortille zwinąć w ciasny rulon, zawinąć w folię aluminiową i odłożyć najlepiej na około 2-3 godz. do lodówki. Po tym czasie kroimy po skosie na kawałki około 3cm grubości Świetnie wyglądają jak i też smakują. Polecam!! :)