Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kwaskowatość szczawiu gaszona delikatnym, śmietankowym posmakiem mozzarelli.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 538
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 646
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 164
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 538
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 646
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 164
Składniki
Szczaw myjemy, osuszamy i siekamy lub rozrywamy na mniejsze części.
Oliwki kroimy w talarki, pomidora, ogórki i mozzarellę na mniejsze cząstki.
Mieszamy wszystko w misce i dorzucamy kukurydzę.
Sporządzamy sos: mieszamy oliwę z musztardą i doprawiamy do smaku pieprzem i ziołami, polewamy nim sałatkę i jeszcze raz mieszamy. Serwujemy z chrupiącymi grzankami.