Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska popularna w Stanach Zjednoczonych. Smakuje zarówno na ciepło jak i na zimno.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5700
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154765
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1024
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 445
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5700
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154765
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1024
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 445
Składniki
Obie mąki, proszek do pieczenia, cukier, sól oraz pieprz wymieszać. Dodać jajko oraz mleko i całość zmiksować. Ciasto powinno być gęste ale lejące. Parówki nadziać na patyczki do szaszłyków, obtoczyć w mące i w cieście. Smażyć w głębokim oleju do momentu zarumienia się. Podawać z ulubionym sosem lub surówką.