Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidory zimą nie są dobre,ale można z nich przyrządzić smaczne danie.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 40
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 66
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 74
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 122
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 40
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 66
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 74
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 122
Składniki
Pomidory pokroić na grube plastry.
Wymieszać oliwę z sosem sojowym , przeciśniętym przez praskę czosnkiem , solą i pieprzem.
Tą zaprawą polać plastry pomidorów i marynować je 15 minut. Przewrócić na drugą stronę i znów marynować 15 minut.
Rozgrzać na patelni masło, oprószyć pomidory mąką i smażyć na średnim ogniu po 3 minuty z każdej strony.
Usmażone posypać natką pietruszki . Podawać gorące.