Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna ,, bomba" zieleniny , nie tylko dla wegetarian...
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10637
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4786
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9058
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1337
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10637
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4786
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9058
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1337
Składniki
Ser żółty włożyć do woreczka, zawiązać szczelnie i gotować na wolnym ogniu ok. 0,5 godz.( lub nieco dłużej, aż zrobi się plastyczny )
Pietruszkę i koper siekamy, dodajemy pokrojone w kostkę jajka
Pieczarki tarujemy na tartce o grubych oczkach i krótko podsmażamy. Dodać do masy koperkowej razem z serkami i masłem. Całość wyrobić. Jeśli masa jest zbyt luźna dodać 2-3 łyżki bułki tartej.
Ser, jeszcze ciepły rozwałkować, na to wyłożyć pastę, zwinąć roladę i w folii spożywczej dobrze schłodzić w lodówce.
Smacznego!!!