Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z tortilli w posypce z chipsów. To będzie HIT każdej imprezy.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5357
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 826
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 941
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 154
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5357
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 826
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 941
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 154
Składniki
Przygotowujemy dwie osobne pasty. 1. Jeden serek twarogowy np. chrzanowy 2 jajka ugotowane na twardo Natka pietruszki Sól, pieprz 1 placek tortilli sałata lodowa szynka 2 pasta: 1 serek topiony u mnie śmietankowy 2 jajka ugotowane na twardo Czerwona cebula 1 Placek tortilli ser żółty Słupki tortilli Zwijamy w roladkę i chowamy do lodówki na kilka godzin. Po tym czasie wyciągamy i smarujemy tortillę serkiem by posypka się przykleiła. Chipsy o dowolnym smaku drobno mielimy i obtaczamy tortillę. Kroimy w plastry, Posypki: Chipsy paprykowe, zielona cebulka, cebulowe