Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i kolorowa sałatka obiadowa.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 474
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 104
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 179
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 141
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 474
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 104
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 179
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 141
Składniki
Najpierw przygotowujemy sos do warzyw: Do filizanki dodajemy oliwe z oliwek,ocet,ziarenka smaku,cukier,przyprawę do sałatek,a czosnek przepuszczamy przez praske-wszystko doklodnie mieszamy.
Teraz dokladnie myjemy warzywa i osuszamy je recznikiem papierowym.
Nastepnie kroimy liscie salaty na wieksze paski,papryke kroimy w paseczki o dlugosci 4 cm,pomidora kroimy na cwiartki,a ogorka kroimy w grubsze krazki i kroimy je na cztery czesci.
Wrzucamy wszystko do miski i polewamy warzywa naszym sosem i dobrze mieszamy.