Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest pyszna do dań z grilla, lecz zimą także znika w oka mgnieniu
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 846
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8985
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1323
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10588
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4769
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 846
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8985
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1323
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10588
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4769
Składniki
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie- w mundurkach, obrać i pokroić w grubą kostkę. Brokuł ugotować w osolonej wodzie , podzielić na małe różyczki ( w przypadku brokuła mrożonego - wystarczy go tylko zagotować). Marchew ugotować w osolonej wodzie , pokroć na plasterki. Bardzo uważamy, żeby nie rozgotować warzyw.
Cebulę kroimy w półplasterki, paprykę natomiast w paseczki. Wszystkie jarzyny mieszamy w misce.
W garnuszku mieszamy majonez, smietanę i przyprawy, wylewamy na jarzyny i delikarnie mieszamy, całość posypuijemy słonecznikiem i natką - smacznego.