Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 334
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 559
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1040
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 334
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 559
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1040
Składniki
Cebulę posiekać w drobną kostkę i usmażyć na złoto na oliwie , dodać czosnek (przeciśnięty przez praskę ) starte na grubych oczkach tofu, sos sojowy,pastę paprykową - doprawić i smażyć jeszcze ok. 5 min często mieszając ( duży ogień). Masę wystudzić.
Do ostudzonej masy dodać pomidory i natkę ( drobno posiekane ) i wymieszać z majonezem - pasta do nadziewania gotowa
Plastry sera zółtego zrolować z porcją farszu, posypać papryką w proszku.
Wsród moich znajomych pojawili się ostatnio wegetarianie , podobno kulinarnie - daję temu radę :)