Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis odgrzebany ze starych zapisków...smak powala na kolana. Śledź w tym wydaniu jest boski. Pozostaliśmy przy "zeszytowej" nazwie, choć pewnie błąd się wkradł...ale jak zwał, tak zwał. Ważne, że smakuje.
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 51
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 29
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 49
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 325
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2548
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 51
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 29
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 49
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 325
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2548
Składniki
Filety śledziowe moczymy w mleku przez 30-40 min, po czym płuczemy i osuszamy ręcznikiem papierowym. Kroimy na 3-4 cm kawałki. Cebule siekamy, łączymy z jajkami pokrojonymi w kostkę, dodajemy majonez, musztardę i śmietanę. Do sosu dodajemy śledzie, dokładni mieszamy, do smaku doprawiamy cukrem. Odstawiamy na noc do lodówki, żeby smaki przeszły.