Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, nie drogie i lekkostrawne. Dla osób z problemami trawiennymi.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11290
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4944
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1138
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9840
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1460
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11290
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4944
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1138
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9840
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1460
Składniki
Śledzie wymoczyć, by nie były bardzo słone, pokroić na kawałki lub zrolować. Marchew pokroić w plastry, cebulę w półplasterki. Włożyć wszystkie składniki oprócz śledzi do niedużego garnka zalać wodą, dodać olej i gotować, aż marchew będzie miękka. Następnie ostudzić (może być lekko ciepła) i zalać śledzie uprzednio włożone do słoja. Odstawić na 2-3 godz. Najlepsze są następnego dnia. Smacznego.