Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6235
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154801
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1039
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 461
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6235
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154801
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1039
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 461
Składniki
Grzyby namoczyć i ugotować. Śledzie namoczyć. Cebulę pokroić i sparzyć. Grzyby drobno pokroić przełożyć do miseczki, dodać pokrojone w kostkę ogórki kiszone, cebulę. Śledzie odsączyć i pokroić na paseczki, skropić sokiem z cytryny, zostawić na 15 minut. Śledzie przełożyć do pozostałych składników dodać olej wymieszać i przełożyć do słoika. Odstawić do lodówki. Smacznego