Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekany chleb z pomidorami, serem i świeżą bazylią.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 786
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8762
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1292
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10377
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4702
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 786
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8762
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1292
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10377
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4702
Składniki
Bagietkę przekroić na pół i na mniejsze części. Włożyć do piekarnika aż brzegi się zarumienią. Ząbki czosnku przekroić na pół i dokładnie posmarować nimi gorącą bagietkę. Następnie posmarować masłem i położyć parmezan. Na górę pomidory i świeżą bazylię. Delikatnie polewamy oliwą z oliwek i dodajemy sól i pieprz do smaku. Wszystko wkładamy do piekarnika tak aby ser się roztopił.