Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie zrobione ,aby wykorzystac resztki z lodòwki
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8942
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1320
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10545
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 831
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8942
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1320
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10545
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4755
Składniki
ziemniaki obrac i pokroic na cieniutkie plasterki,kielbasè i ser ròwniezi.W naczyniu zaroodpornym wysmarowanym maslem poukladac plastry ziemniakòw,posolic,popieprzyc.polozyc plasterki kielbasy i sera,kawalki masla i polac mlekiem.Dalej znowu warstwa ziemniakòw,kielbasa,ser,sòl,mleko,i tak ,az do konca.Zakonczyc ziemniakami i mlekiem.Wlozyc do piekarnika na ok.40 minut,temperatura 200 stopni.Najlepiej spozyc,gdy jest cieple,ale i zimne jest pyszne.Czasami,nie dodajè kielbasy,a czasami dodajè inne resztki.Smacznego