Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was przepis na pyszne i bardzo zdrowe smarowidło do chleba. Zarówno pestki dyni jak i nasiona słonecznika stanowią rewelacyjne źródło witamin oraz składników odżywczych. Pastę robi się błyskawicznie, wystarczy wszystko zmiksować i gotowe. Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 12
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 508
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 70
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 525
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 12
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 508
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 70
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 525
Składniki
• Nasiona słonecznika oraz pestki dyni zalewamy wodą i moczymy około 8 godzin, po tym czasie odcedzamy na sitku • Wszystkie składniki przekładamy do blendera i miksujemy na grudkowatą masę, doprawiamy solą i pieprzem • Pastę odstawiamy na 30 minut aby nabrała aromatu • Gotową pastę podajemy ze świeżym pieczywem