Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was przepis na pyszne i bardzo zdrowe smarowidło do chleba. Zarówno pestki dyni jak i nasiona słonecznika stanowią rewelacyjne źródło witamin oraz składników odżywczych. Pastę robi się błyskawicznie, wystarczy wszystko zmiksować i gotowe. Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3812
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 628
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3823
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 744
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3812
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 628
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3823
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 392
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 744
Składniki
• Nasiona słonecznika oraz pestki dyni zalewamy wodą i moczymy około 8 godzin, po tym czasie odcedzamy na sitku • Wszystkie składniki przekładamy do blendera i miksujemy na grudkowatą masę, doprawiamy solą i pieprzem • Pastę odstawiamy na 30 minut aby nabrała aromatu • Gotową pastę podajemy ze świeżym pieczywem