Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki wiejskie Babci Stefci z Bieszczad.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1650
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 944
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1650
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 944
Składniki
Brokuł podgotować przez 4 minuty, a następnie dokładnie osuszyć. Masło ubić na puszystą masę, dodać cukier i ponownie ubić. Wbić jajka, dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać. Muffinki dobrze nasmarować tłuszczem, nałożyć po łyżce ciasta, na ciasto położyć po kawałku brokułu i kilka kostek kiełbasy i przykryć dwoma łyżkami ciasta. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 30 minut, aż babeczki będą złociste. SMACZNEGO.