Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki wiejskie Babci Stefci z Bieszczad.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1718
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15101
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3237
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8899
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1718
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15101
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3237
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8899
Składniki
Brokuł podgotować przez 4 minuty, a następnie dokładnie osuszyć. Masło ubić na puszystą masę, dodać cukier i ponownie ubić. Wbić jajka, dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać. Muffinki dobrze nasmarować tłuszczem, nałożyć po łyżce ciasta, na ciasto położyć po kawałku brokułu i kilka kostek kiełbasy i przykryć dwoma łyżkami ciasta. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 30 minut, aż babeczki będą złociste. SMACZNEGO.