Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 475
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1289
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 49
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 346
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 475
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1289
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 49
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 346
Składniki
Do mąki dodaj sól i pieprz.
Masło z mąką drobno posiekaj, dodaj żółtka i zagniataj ciasto.
Schłódź w lodówce przez 30 minut. Wylep potem foremki.
Piekarnik rozgrzej do 200 st. C.
Wstaw babeczki, zmniejsz temperaturę do 200 st. C i upiecz.
Pieczarki, cebulkę i boczek pokrój w kostkę, przesmaż na oleju lub maśle, dopraw solą i pieprzem, przestudź.
dodaj starty ser, pokrojoną natkę. Wymieszaj.
Włóż po porcji do babeczek i zapiecz 10 minut.