Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8493
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 335
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5156
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4911
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45187
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8493
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 335
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5156
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4911
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45187
Składniki
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem rozmarynu, dobrze utłuc.Cebulę pokroić w kostkę, czosnek posiekać.
Bób ugotować w osolonej wodzie i obrac ze skórek.
Wszystkie składniki (z wyjątkiem oleju i bułki tartej) połączyć, wyrobić łapką na masę ( nie będzie jednolita przez bób). Z masy formować kotlety wielkości kotletów mielonych, panierowac je w bułce tartej i smażyć na złoto z obu stron.
Pysznie smakuje z zimnymi sosami np. dipem ogórkowym lub czosnkowym ,SMACZNEGO