Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inne spojrzenie na tą przekąskę. Idealna na przyjęcia. Więcej na: http://projectswithtaste.blogspot.com/
Bagietkę pokroić w kromki (średniej grubości), posmarować oliwą z oliwek, posypać czosnkiem, bazylią i oregano. Pomidorki kroimy na plasterki, kładziemy na bagietkach i posypujemy solą. Ser mieszamy z pieprzem i papryką, a potem posypujemy nim bagietki. Gotowe bruschetty wkładamy do rozgrzanego piekarnika (150 stopni) na około 10 minut (tylko żeby były zarumienione i nie były za bardzo twarde).
Propozycja na szybką przystawkę, wyrazistą, nadającą się na różne okazje.
Odsłon: 751
Ostatnio robiąc tradycyjną bruschettę z pomidorami, postanowiłam zrobić drugi...
Odsłon: 1188
Bardzo proste, szybkie i smaczne danie z grilla - steki (kotlety) z mielonej...
Odsłon: 79
Krokiety z kapustą i pieczarkami, uwielbiane przez wielu smakoszy.
Odsłon: 299
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 6194
Bardzo proste, szybkie i smaczne danie z grilla - steki (kotlety) z mielonej...
Odsłon: 79
Krokiety z kapustą i pieczarkami, uwielbiane przez wielu smakoszy.
Odsłon: 299
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 6194
Składniki
Bagietkę pokroić w kromki (średniej grubości), posmarować oliwą z oliwek, posypać czosnkiem, bazylią i oregano. Pomidorki kroimy na plasterki, kładziemy na bagietkach i posypujemy solą. Ser mieszamy z pieprzem i papryką, a potem posypujemy nim bagietki. Gotowe bruschetty wkładamy do rozgrzanego piekarnika (150 stopni) na około 10 minut (tylko żeby były zarumienione i nie były za bardzo twarde).
Przepisy Przekąski
Przekąski
Wieprzowina nadziewana wątróbka.
Przekąski
Carpaccio z buraka
Przekąski
Bób prażony
Przekąski
Chleb do odrywania
Wieprzowina nadziewana wątróbka.
Polecam bardzo smaczną pieczeń wieprzową nadzianą wątróbką drobiową. Taka wie...
Odsłon: 47
Carpaccio z buraka
Pyszne, słodkie pieczone buraki, ostra, orzechowa rukola i chrupiące orzechy,...
Odsłon: 141