Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To rewelacyjna, szybka przystawka dla niespodziewanych gosci.Polecam!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35987
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 161
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 290
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 341
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35987
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 161
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 290
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 341
Składniki
Pomidory przekrajamy na 4 czesci, wycinamy pestki.Reszte kroimy w bardzo drobna kosteczke.Cebule i czosnek siekamy bardzo drobno.Dodajemy przyprawy i oliwe z oliwek.Mieszamy.
Bagietke kroimy z ukosa na plastry grubosci 1,5 cm, wkladamy do nagrzanego piekarnika, zeby staly sie chrupiace. Na kazdy plasterek nakladamy mix z pomidorow i posypujemy serem. Wkladamy do piekarnika na tak dlugo, az ser sie stopi.Gotowe! Smacznego!