Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To rewelacyjna, szybka przystawka dla niespodziewanych gosci.Polecam!
Dziś na warsztat trafiła papryka konserwowa po warszawsku, czyli w łagodnej z...
Odsłon: 98
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 309
Najlepszy domowy przepis na solone śledzie. Przygotowanie składników zajmie t...
Odsłon: 117
Jajka na śniadanie w pół francuskiej a pół śródziemnomorskiej odsłonie. U mni...
Odsłon: 69
Dziś na warsztat trafiła papryka konserwowa po warszawsku, czyli w łagodnej z...
Odsłon: 98
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 309
Najlepszy domowy przepis na solone śledzie. Przygotowanie składników zajmie t...
Odsłon: 117
Jajka na śniadanie w pół francuskiej a pół śródziemnomorskiej odsłonie. U mni...
Odsłon: 69
Składniki
Pomidory przekrajamy na 4 czesci, wycinamy pestki.Reszte kroimy w bardzo drobna kosteczke.Cebule i czosnek siekamy bardzo drobno.Dodajemy przyprawy i oliwe z oliwek.Mieszamy.
Bagietke kroimy z ukosa na plastry grubosci 1,5 cm, wkladamy do nagrzanego piekarnika, zeby staly sie chrupiace. Na kazdy plasterek nakladamy mix z pomidorow i posypujemy serem. Wkladamy do piekarnika na tak dlugo, az ser sie stopi.Gotowe! Smacznego!