Do góry

Przekąski Przepis na:

Bryndza z papryką i czosnkiem

Bryndza z papryką i czosnkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 790 Ocena: 49423

Dodano:

Odsłon: 1276

Bardzo dobra :) polecam

Składniki

  • bryndza 2 opakowania x 120 g
  • papryka konserwowa 100 g
  • czosnek 2 ząbki
  • cebula średniej wielkości 1/2 sztuki
  • oliwa z oliwek 3 łyżki
  • ocet spirytusowy 1 łyżeczka
  • suszone oregano 1 płaska łyżeczka
5-6 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Bryndza z papryką i czosnkiem

Przygotowanie

  1. Bryndzę pokroić w plasterki i poukładać na półmisku. Paprykę konserwową i cebulę pokroić w kostkę, posypać nimi kawałki bryndzy. Oliwę, ocet i oregano wymieszać ze sobą i dodać pokrojony w kosteczkę czosnek (czosnek można też przecisnąć przez praskę). Takim sosem polać bryndzę.


    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń