Do góry

Przekąski Przepis na:

Bryndza z papryką i czosnkiem

Bryndza z papryką i czosnkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 730 Ocena: 48623

Dodano:

Odsłon: 1214

Bardzo dobra :) polecam

Składniki

  • bryndza 2 op (każde ok. 13 dkg)
  • papryka konserwowa ok. 10 dkg
  • czosnek 4 ząbki
  • cebula 1/2 szt
  • oliwa z oliwek 3 łyżki
  • ocet 1 łyżeczka
  • oregano
5-6 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Bryndzę pokroić w plasterki i poukładać na półmisku. Paprykę konserwową i cebulę pokroić w kostkę, posypać nimi kawałki bryndzy. Oliwę, ocet i oregano wymieszać ze sobą i dodać pokrojony w kosteczkę czosnek (czosnek można też przecisnąć przez praskę). Takim sosem polać bryndzę. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń