Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra :) polecam
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1060
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1006
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12910
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1060
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1006
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12910
Składniki
Bryndzę pokroić w plasterki i poukładać na półmisku. Paprykę konserwową i cebulę pokroić w kostkę, posypać nimi kawałki bryndzy. Oliwę, ocet i oregano wymieszać ze sobą i dodać pokrojony w kosteczkę czosnek (czosnek można też przecisnąć przez praskę). Takim sosem polać bryndzę. Smacznego :)