Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra :) polecam
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 689
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 170
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1348
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 689
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 170
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1348
Składniki
Bryndzę pokroić w plasterki i poukładać na półmisku. Paprykę konserwową i cebulę pokroić w kostkę, posypać nimi kawałki bryndzy. Oliwę, ocet i oregano wymieszać ze sobą i dodać pokrojony w kosteczkę czosnek (czosnek można też przecisnąć przez praskę). Takim sosem polać bryndzę. Smacznego :)