Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buła jest prosta,smaczna i wykonywalna w każdym dniu o każdej porze.Skadniki można dobrać samemu oraz kożystać wyłącznie z przepisu,składniki są tak dobrane że bułę można przygotowywać w każdej porze roku. ILOŚĆ SKŁADNIKÓW WEDŁUG UZNANIA!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Ugotuj jajka w między czasie przygotuj składniki.
Poiekaj bardzo doładnie ser i szynkę,a ser żółty i jajko zetrzyj na tarce,a pozostałe składniki pokrój i wrzuć do miski.
Odkrój sporą "kromkę"od bułya potem wyjmij z niej miękki środek.Uważaj żeby nie uszkodzić skórki!Środek "podrzyj"i wrzuć do miski.Wymieszaj.
Wypełnij bułe farszem i wstaw do lodówki na godzinę do lodówki.Po godzinie można jeść!