Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne aromatyczne bułeczki :)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 129
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9375
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 984
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 129
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9375
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 984
Składniki
szpinak rozmrozić na siteczku, cebulę drobno pokroić i zeszklić, wystudzić. Mąkę, sól, drożdże i wodę wyrobić. Gdy już wyrobimy bułeczki dodajemy szpinak i cebule, delikatnie wymieszać. Ciasto podzielić i formować podłużne bułeczki, układać na blaszce wyłożonej papierem pergaminowym. Odstawić do wyrośnięcia. Bułeczki posmarować wodą i piec w 180 stopniach ok 20-30 minut.