Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakoszom burgerów serdecznie polecam:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1105
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 169
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2207
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4249
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1105
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 169
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2207
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4249
Składniki
Polędwicę wołową wyrobić z musztardą,jajkiem,solą i peprzem. Uformować cztery kotlety,dać na tackę na grilla lub na patelnię grillową. Obrócić podczas grillowania.
Na gorące burgery położyć ser żółty,żeby się rozpuścił. Bułki przekroic na poł i zapiec na grillu. Zrobić sos czosnkowy,do jogurtu wycisnąc czosnek posolić ,dodać musztarde i wymieszać
Zrobiłam dwa burgery z sosem czosnkowym i dwa z ketchupem Bułkę posmarowac ,dac burgera ,papryki,cebulę,pomidorki,plastrki ogórka i polac sosem lub ketchupem. Prrzykryc wierzchem bułki.
Smacznego życzę!