Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakoszom burgerów serdecznie polecam:)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1046
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4686
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1340
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1046
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4686
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1340
Składniki
Polędwicę wołową wyrobić z musztardą,jajkiem,solą i peprzem. Uformować cztery kotlety,dać na tackę na grilla lub na patelnię grillową. Obrócić podczas grillowania.
Na gorące burgery położyć ser żółty,żeby się rozpuścił. Bułki przekroic na poł i zapiec na grillu. Zrobić sos czosnkowy,do jogurtu wycisnąc czosnek posolić ,dodać musztarde i wymieszać
Zrobiłam dwa burgery z sosem czosnkowym i dwa z ketchupem Bułkę posmarowac ,dac burgera ,papryki,cebulę,pomidorki,plastrki ogórka i polac sosem lub ketchupem. Prrzykryc wierzchem bułki.
Smacznego życzę!