Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burgery wieprzowe mogą być opcją dla tych, którzy nie przepadają za wołowiną. Są szybkie w wykonaniu i smaczne, inne od klasycznych.
Nóż i deska do krojenia, maszynka do mięsa, miska, patelnia/gril
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7028
Polecam.
Odsłon: 148
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5381
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2612
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7028
Polecam.
Odsłon: 148
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5381
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2612
Składniki
Przygotowujemy składniki
Drobno kroimy suszone pomidorki, siekamy cebulę oraz szczypior, siekamy bazylię
Mięso z łopatki mielemy przez maszynkę
Składniki mieszamy w misce
Formujemy burgery
Gril lub patelnię smarujemy olejem, a także burgery po obu stronach. Smażymy/grilujemy po 5 minut na każdej stronie.
Podajemy w bułkach do burgerów z serem oraz ulubionym sosem