Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burgery wieprzowe mogą być opcją dla tych, którzy nie przepadają za wołowiną. Są szybkie w wykonaniu i smaczne, inne od klasycznych.
Nóż i deska do krojenia, maszynka do mięsa, miska, patelnia/gril
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 15
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 151
Polecam.
Odsłon: 252
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 170
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 15
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 151
Polecam.
Odsłon: 252
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 170
Składniki
Przygotowujemy składniki
Drobno kroimy suszone pomidorki, siekamy cebulę oraz szczypior, siekamy bazylię
Mięso z łopatki mielemy przez maszynkę
Składniki mieszamy w misce
Formujemy burgery
Gril lub patelnię smarujemy olejem, a także burgery po obu stronach. Smażymy/grilujemy po 5 minut na każdej stronie.
Podajemy w bułkach do burgerów z serem oraz ulubionym sosem