Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 617
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 850
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 380
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 617
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 850
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 380
Składniki
Cebulę obierz i drobno posiekaj, czosnek pokrój na cienkie plasterki. Sparz lemonki i wyciśnij z nich sok. Odkrój skórę z łososia i pokrój rybę w kostkę. Przełóż do miski, dodaj cebulę i czosnek, polej sokiem z lemonki, octem winnym i oliwą, odrobinę posól i posyp pieprzem. Dokładnie wymieszaj i wstaw do lodówki na co najmniej pół godziny. Podawaj z pieczywem