Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 220
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34613
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 180
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 220
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34613
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 180
Składniki
Cebulę obierz i drobno posiekaj, czosnek pokrój na cienkie plasterki. Sparz lemonki i wyciśnij z nich sok. Odkrój skórę z łososia i pokrój rybę w kostkę. Przełóż do miski, dodaj cebulę i czosnek, polej sokiem z lemonki, octem winnym i oliwą, odrobinę posól i posyp pieprzem. Dokładnie wymieszaj i wstaw do lodówki na co najmniej pół godziny. Podawaj z pieczywem