Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1250
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 180
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 479
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 75
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1250
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 180
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 479
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 75
Składniki
Cebulę obierz i drobno posiekaj, czosnek pokrój na cienkie plasterki. Sparz lemonki i wyciśnij z nich sok. Odkrój skórę z łososia i pokrój rybę w kostkę. Przełóż do miski, dodaj cebulę i czosnek, polej sokiem z lemonki, octem winnym i oliwą, odrobinę posól i posyp pieprzem. Dokładnie wymieszaj i wstaw do lodówki na co najmniej pół godziny. Podawaj z pieczywem