Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 1977
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9623
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3281
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6724
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 1977
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9623
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3281
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6724
Składniki
Ziemniaki obieramy i kroimy na półprzeźroczyste plasterki, a następnie odsączamy z nich nadmiar wody ręcznikiem papierowym.
Przyprawiamy dużą ilością papryki i soli, nie zapominając o szczypcie cukru.
Smażymy na głębokim oleju do chrupkości i odkładamy na ręcznik papierowy by odsączyć nadmiar oleju i wkładamy do miski.