Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiacy dodatek do zup i nie tylko
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 59
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 453
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1386
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1864
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 59
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 453
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1386
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1864
Składniki
Plasterki wędzonego boczku rozłozyć na na papierze do pieczenia. Przykryć kolejnym arkuszem papieru.
Piekarnik rozgrzać do temp. 140˚C
Piec ok.15 minut, aż stanie się chrupiący. Można przycisnąć plastry boczku np. porcelanowym talerzem, aby się zwijały podczas pieczenia.