Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiacy dodatek do zup i nie tylko
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 305
Królowa grilla :)
Odsłon: 92
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 74
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 91
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 305
Królowa grilla :)
Odsłon: 92
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 74
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 91
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
Plasterki wędzonego boczku rozłozyć na na papierze do pieczenia. Przykryć kolejnym arkuszem papieru.
Piekarnik rozgrzać do temp. 140˚C
Piec ok.15 minut, aż stanie się chrupiący. Można przycisnąć plastry boczku np. porcelanowym talerzem, aby się zwijały podczas pieczenia.