Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka wersja chłodnika sprawdza się, zapewniam.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113068
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 452
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 594
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113068
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 452
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 594
Składniki
Truskawki umyłem, obrałem. Przekroiłem każdą na ćwiartki. Pomidory umyłem i obrałem je ze skórki. Pokroiłem na kawałki. Truskawki i pomidory zmiksowałem dodając pociętą bazylię. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Wstawiłem do lodówki. Tuż przed podaniem udekorowałem listkami bazylii.