Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wersja tradycyjnego jajka z chrzanem na Wielkanocny stół
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 647
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 222
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 647
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 222
Składniki
Ser żółty, jajka i jabłka zetrzeć na grubych oczkach. Wymieszać z chrzanem i majonezem (ilość majonezu zależy od tego jaką konsystencję chcemy uzyskać, proponuję zacząć od połowy słoika). Nie trzeba doprawiać!
Smacznego:)