Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne przekąska na słono
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10506
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6061
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12921
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4664
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10506
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6061
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12921
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4664
Składniki
Kroimy koperek, łososia i pomidory suszone. Mieszany z kremowym serkiem. Kroimy ciasto filo na 3 paski. Nakładamy farsz, zwijamy i wkładamy do piekarnika. Na 200 C pieczemy do złotego koloru ok 20 minut.
Pieczemy na 200 C do złotego koloru ok 20 minut.