Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne przekąska na słono
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2840
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 243
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2840
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 243
Składniki
Kroimy koperek, łososia i pomidory suszone. Mieszany z kremowym serkiem. Kroimy ciasto filo na 3 paski. Nakładamy farsz, zwijamy i wkładamy do piekarnika. Na 200 C pieczemy do złotego koloru ok 20 minut.
Pieczemy na 200 C do złotego koloru ok 20 minut.