Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska na różne imprezy i spotkania rodzinne lub towarzyskie.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5937
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5937
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Na patelni rozgrzej olej dodaj pokrojoną w kostkę cebule, chwile podsmaż dodaj mięso mielone i przeciśnięty przez praskę czosnek, dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawą do mięsa, smaż około 15 minut na koniec dodaj pokrojoną natkę pietruszki, wymieszaj .
Ciasto francuski pokrój na dowolnej wielkości kwadraty, na środek każdego nakładaj po łyżce mięsa mielonego i posyp serem . Piecz około 15 minut w 220 st.