Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska na różne imprezy i spotkania rodzinne lub towarzyskie.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Na patelni rozgrzej olej dodaj pokrojoną w kostkę cebule, chwile podsmaż dodaj mięso mielone i przeciśnięty przez praskę czosnek, dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawą do mięsa, smaż około 15 minut na koniec dodaj pokrojoną natkę pietruszki, wymieszaj .
Ciasto francuski pokrój na dowolnej wielkości kwadraty, na środek każdego nakładaj po łyżce mięsa mielonego i posyp serem . Piecz około 15 minut w 220 st.