Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska na różne imprezy i spotkania rodzinne lub towarzyskie.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 702
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 196
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1378
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 702
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 196
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1378
Składniki
Na patelni rozgrzej olej dodaj pokrojoną w kostkę cebule, chwile podsmaż dodaj mięso mielone i przeciśnięty przez praskę czosnek, dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawą do mięsa, smaż około 15 minut na koniec dodaj pokrojoną natkę pietruszki, wymieszaj .
Ciasto francuski pokrój na dowolnej wielkości kwadraty, na środek każdego nakładaj po łyżce mięsa mielonego i posyp serem . Piecz około 15 minut w 220 st.