Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka przekąska, idealna na różne okazje i spotkania .
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 681
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34679
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 1015
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 681
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34679
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 1015
Składniki
Pieczarki obierz obierz opłucz i pokrój drobno, cebule obierz pokrój w kostkę. Na patelni rozgrzej olej dodaj cebule chwile podsmaż, dodaj pieczarki, dopraw solą i pieprzem, smaż około 10 minut, na koniec dodaj pokrojoną natkę pietruszki.
Ciasto francuskie pokrój na dowolnej wielkości kwadraty, na środek połóż po jednej łyżce pieczarek, na wierzch połóż plasterki mozzarelli .
Piec około 15 minut w temperaturze 220 st . Smacznego .