Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka przekąska, idealna na różne okazje i spotkania .
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14571
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19635
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14571
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19635
Składniki
Pieczarki obierz obierz opłucz i pokrój drobno, cebule obierz pokrój w kostkę. Na patelni rozgrzej olej dodaj cebule chwile podsmaż, dodaj pieczarki, dopraw solą i pieprzem, smaż około 10 minut, na koniec dodaj pokrojoną natkę pietruszki.
Ciasto francuskie pokrój na dowolnej wielkości kwadraty, na środek połóż po jednej łyżce pieczarek, na wierzch połóż plasterki mozzarelli .
Piec około 15 minut w temperaturze 220 st . Smacznego .