Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka przekąska, idealna na różne okazje i spotkania .
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11957
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16442
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5283
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11957
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16442
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5283
Składniki
Pieczarki obierz obierz opłucz i pokrój drobno, cebule obierz pokrój w kostkę. Na patelni rozgrzej olej dodaj cebule chwile podsmaż, dodaj pieczarki, dopraw solą i pieprzem, smaż około 10 minut, na koniec dodaj pokrojoną natkę pietruszki.
Ciasto francuskie pokrój na dowolnej wielkości kwadraty, na środek połóż po jednej łyżce pieczarek, na wierzch połóż plasterki mozzarelli .
Piec około 15 minut w temperaturze 220 st . Smacznego .