Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna kreteńska przekąska, pyszna, lekka i szybka w wykonaniu:) Idealna na ciepłe dni:)
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34743
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 185
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34743
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 185
Składniki
Bułkę oblewamy z każdej strony wodą. Umieszczamy w miseczce o średnicy zbliżonej do bułki. Górę bułki równomiernie skrapiamy 1 łyżką oliwy.
Pomidor zaparzamy i obieramy ze skórki. Obrany pomidor przecieramy na tarce o grubych oczkach. Przetarty pomidor nakładamy na bułkę. Na to kruszymy fetę, obsypujemy oregano i skrapiamy pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek. SMACZNEGO:)