Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna kreteńska przekąska, pyszna, lekka i szybka w wykonaniu:) Idealna na ciepłe dni:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414631
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414631
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Składniki
Bułkę oblewamy z każdej strony wodą. Umieszczamy w miseczce o średnicy zbliżonej do bułki. Górę bułki równomiernie skrapiamy 1 łyżką oliwy.
Pomidor zaparzamy i obieramy ze skórki. Obrany pomidor przecieramy na tarce o grubych oczkach. Przetarty pomidor nakładamy na bułkę. Na to kruszymy fetę, obsypujemy oregano i skrapiamy pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek. SMACZNEGO:)