Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarka, jest to bardzo niedoceniony grzyb. Jest smaczna i łatwo dostępna. Dzisiejsza propozycja zaspokoi wiele delikatnych podniebień pod względem smaku. Polecam.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 69
W święta warto nie dodawać sobie pracy. Podany z "pasztecikami" na ciepło,z...
Odsłon: 52
Przepis dnia
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 1123
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1997
Świąteczne smaki.
Odsłon: 247
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 1972
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 69
W święta warto nie dodawać sobie pracy. Podany z "pasztecikami" na ciepło,z...
Odsłon: 52
Przepis dnia
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 1123
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1997
Świąteczne smaki.
Odsłon: 247
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 1972
Składniki
Pieczarki myjemy i kroimy na ćwiartki. Do tej potrawy wybieramy młode czyli nie otwarte pieczarki, więc nie obieramy ich.
Cebule obieramy i kroimy w piórka lub w większe kawałki.
Do pociętych pieczarek dodajemy pokrojoną cebulę. Dodajemy również sól, pieprz, oregano i majranek.
Następnie dodajemy masło i dolewamy trochę oliwy oraz wody.
Całość dusimy pod przykryciem około 30-45 minut do miękkości. A po tym czasie to już tylko smacznego.