Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 73
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 490
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1397
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1877
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 73
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 490
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1397
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1877
Składniki
Dzisiaj przygotowałam wersję z mięsem z udzików, z koprem włoskim i brokułem. Dodatkowo można użyć chili w płatkach dla ostrości. Brokuł rzuca się na trzy minuty do gotującej się wody, będzie dobry i zatrzyma kolor.
Mięso smaży się na rumiano z koprem włoskim. Powinnam go dodać w połowie czasu smażenia, ponieważ zmiękł całkiem. Gotowe. Danie jest smaczne na zimno i ciepło.
Smacznego :)