Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8072
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8072
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Składniki
Dzisiaj przygotowałam wersję z mięsem z udzików, z koprem włoskim i brokułem. Dodatkowo można użyć chili w płatkach dla ostrości. Brokuł rzuca się na trzy minuty do gotującej się wody, będzie dobry i zatrzyma kolor.
Mięso smaży się na rumiano z koprem włoskim. Powinnam go dodać w połowie czasu smażenia, ponieważ zmiękł całkiem. Gotowe. Danie jest smaczne na zimno i ciepło.
Smacznego :)