Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 377
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 377
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
Dzisiaj przygotowałam wersję z mięsem z udzików, z koprem włoskim i brokułem. Dodatkowo można użyć chili w płatkach dla ostrości. Brokuł rzuca się na trzy minuty do gotującej się wody, będzie dobry i zatrzyma kolor.
Mięso smaży się na rumiano z koprem włoskim. Powinnam go dodać w połowie czasu smażenia, ponieważ zmiękł całkiem. Gotowe. Danie jest smaczne na zimno i ciepło.
Smacznego :)