Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest bardzo prosty w przygotowaniu Faworki zawsze wychodzą rewelacyjne w smaku I bardzo ważnym ułatwieniem jest fakt że nie musimy wybijać ciasta a nasze Faworki i tak będą bardzo delikatne ,chrupiące i będą złociste z mnóstwem tzw .bąbli Zachęcamy do skuszenia się na nie .:)
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 180
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 48
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 180
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 48
Składniki
Przygotowanie Ciasta Wszystkie Składniki oprócz cukru pudru połączyć w jednolitą masę zawinąć w strecz jeżeli niemasz włożyć do foliowego woreczka przystosowanego do przechowywania żywności i odłożyć do lodówki na ok 40 min . Następnie dzielimy ciasto na odpowiednie dla nas porcje i rozwałkowujemy je na płaty Ok 2-4 mm i wycinamy rąby Ok 5cm szerokości długość wg uznania Smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron wyjmujemy po ostygnięciu posypujemy cukrem pudrem no i Smacznego Oczywiście Faworki można wykonać w wersji fit stosując zamienniki jak w przepisie.