Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest bardzo prosty w przygotowaniu Faworki zawsze wychodzą rewelacyjne w smaku I bardzo ważnym ułatwieniem jest fakt że nie musimy wybijać ciasta a nasze Faworki i tak będą bardzo delikatne ,chrupiące i będą złociste z mnóstwem tzw .bąbli Zachęcamy do skuszenia się na nie .:)
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 159
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101403
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5919
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 159
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101403
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5919
Składniki
Przygotowanie Ciasta Wszystkie Składniki oprócz cukru pudru połączyć w jednolitą masę zawinąć w strecz jeżeli niemasz włożyć do foliowego woreczka przystosowanego do przechowywania żywności i odłożyć do lodówki na ok 40 min . Następnie dzielimy ciasto na odpowiednie dla nas porcje i rozwałkowujemy je na płaty Ok 2-4 mm i wycinamy rąby Ok 5cm szerokości długość wg uznania Smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron wyjmujemy po ostygnięciu posypujemy cukrem pudrem no i Smacznego Oczywiście Faworki można wykonać w wersji fit stosując zamienniki jak w przepisie.