Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrób i spróbuj ;)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2285
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1298
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2285
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4375
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1298
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 276
Składniki
Bulwy kopru podgotować w lekko osolonej wodzie przez ok. 12 minut. Wyjąć, ostudzić, pokroić w ósemki lub szesnastki :) Wrzucić na patelnię na rozgrzane masełko, dusić przez kilka minut, dodać czosnek, oliwki. Posypać parmezanem, migdałami i koperkiem fenkułu. Serwować ze świeżą bagietką :)
Smacznego :) 202010